2012. február 28., kedd

ASUS Axe Square univerzális processzorhűtő - Jelenlegi ára: 8 000 Ft *

Eladó Asus Axe Square processzorhűtő ajándék 1155-ös foglalthoz való adapterrel.
A termék vadonatúj, bontatlan csomagolásban van!
1 hónap garancia!
Asus Axe Square AMAzing
Még a csúcshűtők között sem mindennapi jószág az Asus Axe Square AMAzing. Doboza egyedi, nagyon igényes, benne pedig egy látványos, narancssárga burkolatú fenevad bújik meg.
 
Műanyag borítása igazán hatalmassá teszi az Axe Square-t, bár 120 mm-es ventilátorával és sötétre fényezett bordájával anélkül is komoly látványt nyújtana.
A hatalmas fejbe oldalról kettő, illetve három, tehát összesen öt hőcső vezeti a meleget. A szokásossal ellentétben itt a csöveket is sötétre fényezték, ez az árnyalat jól illik a felső narancshoz. Bármennyire feszegettük, a borítást nem tudtuk eltávolítani, így csak oldalról szemlélhettük meg a nagy légszállításhoz illő, sűrűn elhelyezett lamellákat.
 
Ugyancsak sötét a processzorral érintkező felület, melynek kidolgozásával nem sokat törődtek. Két oldalán meneteket alakítottak ki a többféle felfogatórendszernek, így a későbbiekben a kiegészítő készletekkel egyszerűen LGA1366 vagy más processzoraljzatokhoz igazítható lesz.
Elegáns dobozt kapott az LGA775-ös és univerzális, AMD-s rögzítőkészlet, melyekhez jár egy adag hővezető paszta, szerelési útmutató és egy kis Axe Square matrica. Ezeket a komponenseket is sötétre fényezték, hogy passzoljanak a többihez.
LGA775 foglalatos alaplapra végtelenül egyszerű volt felszerelni a nagyfejű Asust. Négy csavarral először rögzítettük a gyorsoldós talpakat, amilyenek az Intel OEM hűtőn is vannak, majd a magas hőcsövek alatt pár határozott mozdulattal bepattintottuk őket. Persze közben egy kis paszta is került a négymagos processzor kupakjára.
 
Borítása miatt vállban elég széles az Axe Square, de szerencsére nem lógott ki az alaplap vonalából, így a táp alatt esetleg keresztbefutó merevítő nem zavarja majd. Ugyan az alaplap irányába szellőzik, mégis 130 mm magas, szóval laposabb házakba nem fér be.
Termék megnevezése
Asus Axe Square AMAzing
Felszerelhető
Socket 754/939/940/AM2/AM2+, LGA775
Mérete
139 x 138 x 130 mm
Anyaga
alumínium, nikkelezett rézalappal és öt hőcsővel
Tömege
680 gramm
Ventilátor mérete
120 x 120 x 25 mm
Ventilátor fordulatszáma
1400 rpm PWM szabályozással
Kérem vessen egy pillantást a többi termékemre is!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-09 17:40
. ASUS Axe Square univerzális processzorhűtő - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Fontos