2012. január 29., vasárnap

Hotel Arborétum - Harkány, 2 éj 2 fő részére - Jelenlegi ára: 22 500 Ft -

Arborétum Hotel Harkány
Csomag neve:
3 napos harkányi felfrissülés az Arborétum Hotelben 2 fő részére félpanziós ellátással
Csomag tartalma:
-    szállás 2 éjszaka, 2 fő részére
-    félpanziós ellátás (svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora)
-    wellness részleg használata (jaccuzzi, infra szauna)
-    3 éves kor alatt ingyenes
Csomag ára: 22. 500, - Ft
/+ idegenforgalmi adó, mely a helyszínen fizetendő: 430, - Ft/fő/éj/
Felárak, kedvezmények:
- 3 éves kortól 12 éves korig 25 % kedvezmény (Igény esetén a helyszínen fizetendő)
Felhasználható: 2012. 01. 02 – 02. 29. -ig  is szabad kapacitás függvényében a hét bármely napján.
(kivéve kiemelt időszakokban – ünnepnapokon)
Néhány információ a szállodáról:
Az Arborétum Hotel Harkány egyik legszebb parkjában-arborétumában helyezkedik el, a Harkányi Gyógyfürdőtől pár percnyi sétára található. 
 Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében a Tenkes és Szársomlyó hegy ölelésében fekszik. A történelmi siklósi vár, a Siklós Spa közelében. E változatos tájon vezet keresztül az út, hol egymást követő búzamezők, tiszta vizű tavak, zöldellő erdők, és szőlő ültetvények között bújik meg a gyógyító víz városa Harkány. Egykoron a Garai és a Batthyányi családok uralták e vidéket, méltán híres történelmi emlékeket hagyva maguk után az utókor számára.
A 185 éves múltra visszatekintő harkányi gyógyvíz, a méltán elismert villányi vörösborok, az évszázados siklósi vár, a Máriagyűdi kegytemplom, az érintetlen Duna-Dráva nemzeti park által határolva, az évezredes Pécs kultúrájával együtt, változatos, aktív pihenésre adnak lehetoséget a Harkányba érkező vendég, gyógyulásra váró betegek számára.
Szállodánk Harkány legszebb részén, egy arborétum közepén épült, csendes környezetben, 700 méterre a Harkányi Gyógy-és Strandfürdőtől, 800 méterre Harkány központjától és 400 méterre a harkányi buszpályaudvartól.
25 kényelmes szoba, légkondicionált étterem, lift, a szálloda földszintjén gyógy centrum biztosítja Vendégeink nyugodt pihenését, gyógyulását.
A szobák fürdőszobával, Tv-vel, hűtővel, telefonnal felszereltek, valamint balkonnal rendelkeznek.
A szállóvendégek részére ingyenesen zárt parkolót biztosítunk. Nálunk lehetőség van kerékpárkölcsönzésre is. Vendégeink már a szálloda saját Wellness részlegét (Jacuzzi, Infra szauna) használhatják, mely összekapcsolja a nyugodt kikapcsolódást a kényeztető, frissítő pihenéssel.
A leütést követően, meg kell erősíteni a vásárlást, majd utalással fizethető ki az ára. Ezt követően kell foglalni a kapott voucherrel, melyben természetesen segítünk!
Kérdéseit tegye fel itt, igyekszünk folyamatosan válaszolni a kérdésekre!



Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-01 22:44
. Hotel Arborétum - Harkány, 2 éj 2 fő részére - Jelenlegi ára: 22 500 Ft

Fontos